ATLANTIC GRUPA IZGRADILA TVORNICU U INDUSTRIJSKOM PARKU NOVA GRADIŠKA

1808 0

NOVA GRADIŠKA, 11. studeni 2014. – U Industrijskom parku Nova Gradiška završena je izgradnja tvornice Atlantic grupe, vrijedna 120 milijuna kuna. Uređen je okoliš, a jučer su prane i prometnice.

Narednih dana očistiti će se okoliš izvan kruga tvornice i s gradilišta će otići građevinci. U tijeku je postavljanje opreme i unutarnje uređenje.

Probna proizvodnja energetskih pločica treba početi početkom 2014. godine. Atlantic grupa je već zaposlila 50 djelatnika od kojih su neki započeli s radom i nalaze se na obuci. Kada se uhoda proizvodnja u tvornici energetskih pločica posao će dobiti 150 do 160 radnika što je najveće novo zapošljavanje u Novoj Gradiški u ovoj državi. Budući se radi o kvalitetnoj i brzorastućoj tvrtki očekuje se da Adriatic grupa premašit broj radnika planiran za zapošljavanje. U Industrijskom parku Adriatic grupa ima zemljište za izgradnju još jedne tvornice.

Da je novogradiški Industrijski park atraktivna lokacija za investitore potvrđuje i Klima oprema, koja s gradnjom tvornice kreće do kraja ove godine s rokom izgradnje od šest mjeseci. Kako kaže gradonačelnik Željko Bigović, sredinom 2015. godine planiran je početak rada tvornice i zapošljavanje 150 do 200 radnika.

Related Post