MAŽORETKINJE PONOS GRADA

702 0

NOVA GRADIŠKA, 5. travnja 2014. – Danas je pod pokroviteljstvom Grada Nova Gradiška u dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole počelo 18. državno prvenstvo u mažoret plesu sa 782 sudionika.

Prigodno ga je sinoć otvorio gradonačelnik Željko Bigović.

 

Prije ceremonije otvaranja gradonačelnik i zamjenica gradonačelnika mr.Ljiljana Lukačević, koja je i predsjednica Organizacijskog odbora ovog natjecanja, organizirali su prijem za predstavnike timova natjecatelja, suce i predstavnike medija. U ime domaćina pozdravila ih je Stana Miloš, predsjednica Udruge mažoretkinja grada Nova Gradiška i pritom zahvalila svima koji su doprinijeli u organizaciji najznačajnijeg godišnjeg mažoret natjecanja u državi.

 

Gradonačelnik Željko Bigović i mr. Ljiljana Lukačević su mažoret timovima poželjeli ugodan boravak u Novoj Gradiški i zahvalili svima koji doprinose popularizaciji mažoret plesa, posebno novogradiškim mažoretkinjama koje su ponos grada, i njihovim roditeljima koji su, kako su naglasili, najzaslužniji za organizaciju i održavanje 18. državnog prvenstva u mažoret plesu.

Nazočan je bio i Frano Herendija, predsjednik Hrvatskog saveza mažoretkinja. Posebno se zahvalio novogradiškim mažoretkinjama i Gradu Nova Gradiška što su se po drugi puta prihvatili organizacije i domaćinstva ovog velikog zabavno-sportskog događaja.

Novogradiščani bi trebali iskoristiti prigodu i u subotu i nedjelju doći u športsku dvoranu i pogledati atraktivne nastupe mažoretkinja iz 25 gradova.

Related Post

REAGIRANJE

Autor - 03/08/2012 0
Dostavljamo Vam demanti netočnih i nepotpunih informacija koje su objavljene u članku novinara Drage Hedla, objavljenog u Jutarnjem listu od…