AUTOMOBILOM NA PJEŠAKA: 75-godišnjak preminuo u bolnici

546 0

SLAVONSKI BROD, 5. prosinac 2018. – Jučer, oko 16.50 sati, djelatnici Hitne medicinske pomoći obavijestili su Operativno komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske o prometnoj nesreći, koja se dogodila u Zagrebačkoj ulici, u Slavonskom Brodu – nalet osobnog vozila na pješaka.
Operativno komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske potom je dobio obavijest iz bolnice da je preminulo pješak stradao u prometnoj nesreći.
Policija je očevidom utvrdila, da 41-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, nije prilagodio brzinu kretanja vozila uvjetima i stanju na cestama, te na vrijeme nije uočio pješaka (75-godišnjak), koji je neoprezno prelazio kolnik, pa je došlo do udara vozila u pješaka. Ekipa Hitne medicinske pomoći je pružila pomoć ozlijeđenom, kojeg su prevezli u bolnicu. Ozlijeđeni 75-godišnjak preminuo od zadobivenih ozljeda u 18.40 sati.
Policijski službenici protiv 41-godišnjaka podnose kaznenu prijavu.

Related Post

KRAĐA U UGOSTITELJSKOM OBJEKTU

Autor - 21/07/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 21. srpnja 2014. – Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom iz Nove Gradiške zbog sumnje u…