BJEŽALI POLICIJI: Stranci u terencu sletjeli s autoceste u žičanu ogradu, potom u odvodni kanal

1148 0

Ukupno je zbrinuto 12 ozlijeđenih osoba 10 u bolnici u Slavonskom Brodu, a 2 u bolnici u Novoj Gradiški

SLAVONSKI BROD, 17. listopada 2017. – U Operativno komunikacijskom centru PU brodsko-posavske, sinoć oko 20 sati, zaprimljena je dojava, da se na autocesti A3, kod Slobodnice, vozač terenca stranih registracijskih oznaka oglušio o zapovijedi policije da se zaustavi, već je nastavio vožnju, pokušavši izgurati vozilo policijskih službenika s ceste.

Pritom je izgubio nadzor nad vozilom, sletjevši s ceste u žičanu ogradu, a potom odvodni kanal.

Prema informaciji iz bolnica u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški nekoliko osoba je teško ozlijeđeno. Ukupno je zbrinuto 12 osoba od kojih 10 osoba u bolnici u Slavonskom Brodu, a 2 u bolnici u Novoj Gradiški.

Obzirom da se radi o stranim državljanima, policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju okolnosti njihovog  ulaska u Republiku Hrvatsku. Policijski službenici, također  utvrđuju i druge okolnosti činjenja prekršaja, odnosno kaznenog djela, te će sukladno utvrđenom poduzeti odgovarajuće mjere.

 

Related Post

UHVAĆENI LOPOVI I RAZBOJNICI

Autor - 14/01/2016 0
SLAVONSKI BROD, 14. siječanj 2016. – Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe policija je provela kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom…

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 20/05/2015 0
SLAVONSKI BROD, 20. svibanj 2015. – Brodsko-posavska županija, putem Upravnog odjela za gospodarstvo, a u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i…