BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

2484 0

SLAVONSKI BROD, 23. kolovoza 2016. – Brodsko-posavska županija uspješno je provela je projekt „Zajedno danas za sutrašnje zapošljavanje” financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program”Razvoj ljudskih potencijala”,

programa dodjele bespovratnih sredstava „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II”.

 

Projekt „Zajedno danas za sutrašnje zapošljavanje” imao je za cilj poboljšati konkurentnost nezaposlenih osoba na tržištu rada i na taj način doprinijeti povećanju zapošljavanja u Brodsko-posavskoj županiji kroz provedbu aktivnosti „JOB CLUB-ova”.

 

Projekt je proveden u razdoblju od veljače 2015. godine do lipnja 2016. godine.

 

Job Club-ovi održani su u sljedećim gradovima i općinama: u Slavonskom Brodu (3), Novoj Gradiški, Okučanima, Velikoj Kopanici i Novoj Kapeli.

 

Kako bi i nakon završetka provedbe projekta osigurali održivost projekta i osigurali edukaciju osobama koje su zainteresirane za sudjelovanje na Job Club edukacijama, nastavit ćemo i dalje organizirati provedbu Job Clubova.

 

Nakon što prikupimo prijave 10 nezaposlenih osoba koje žele sudjelovati na Job Club edukaciji, organizirat ćemo osmi po redu Job Club koji će biti održan u Slavonskom Brodu u terminu dogovorenom s polaznicima.

 

Ukoliko ste :

 

– dugotrajno nezaposlena osobe (preko godinu dana na HZZ-u) ili

– nezaposlena mlada osoba (15 do 29 godina) s manje od jedne godine radnog iskustva,

– rado usvajate moderna znanja i vještine te ste spremni odvojiti potrebno vrijeme,

 

prijavite se na mail adresu jpp@bpz.hr i postanite jedan od sudionika Job Club aktivnosti namijenjenih traženju posla.

Related Post

Iskoristi priliku 

Autor - 24/01/2023 0
O svemu se možete više informirati na stranicama Policijske akademije i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Tik Tok  Foto:…