CAFFE & LOUNGE BAR “IN” 2016.

731 0

Nakon dvije godine postojanja caffe & lounge bar IN trudi se i dalje svakog dana svojim posjetiteljima omogućiti vrhunsku ponudu toplih i hladnih napitaka uz atraktivan ambijent i jedinstvenu zatvorenu terasu u Novoj Gradiški.

Dani u caffe & lounge bar-a IN posebna su čarolija jer njegovu moderno uređenu terasu krasi i vrhunska ugostiteljska ponuda.


ZAPOČNITE DANPROŠIRENA PONUDA PIĆA


Gotovo svakog mjeseca caffe & lounge bar IN obogaćuje svoju ponudu pića a trenutni hit je FRANCK ICE COFFEE u nekoliko različitih okusa. Uz ledene kave tu je standardna ponuda kava, cappuccina, nescaffe-a i posebno atraktivnih KOKTELA OD KAVE! Za sve ljubitelje zdravog života tu su 100% PRIRODNI CIJEĐENI SOKOVI koji su posljednjih godinu dana pravi hit u caffe & lounge bar-u IN, a za one najzahtjevnije željne dobre zabave u ljetnim večerima, konobari caffe & lounge bar-a IN obučeni su spraviti vrhunske koktele.


Iz caffe & lounge bar-a IN pozivaju Vas da pratite njihovu FACEBOOK STRANICU na kojoj redovito objavljuju novitete te tjedne akcije koje Vas očekuje u naredno vrijeme.

 

Related Post

LAMINAT CENTAR

Autor - 06/09/2012 0
Laminat centar Bradašić je tvrtka koja se već 10 godina uspješno bavi prodajom i postavljanjem laminata i ostalih vrsta podova.…

POUMAR

Autor - 05/11/2013 0
  U srijedu 30.listopada 2013. u Novoj Gradiški su gostovale dvije poznate i cijenjene umjetnice sa svjetskom karijerom i reputacijom…