VIJEĆE ZA ELEKTORNIČKE MEDIJE

633 0

NOVA GRADIŠKA, 6. veljače 2015. – Nakon provedenih pripremnih radnji za davanje koncesija, te tehničke podloge koju je utvrdila Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti, Vijeće za elektroničke medije objavilo je obavijest

o namjeri davanja koncesija za obavljanje djelatnosti pružanja medijskih usluga televizije i radija među kojima je i radijska frekvencija 91,0 MHz za Novu Gradišku. Rok za podnošenje zahtjeva za dostavu dokumentacije za nadmetanje potrebne za izradu ponude je do 11. veljače 2015. godine, a rok za podnošenje ponuda do 6. ožujka 2015. godine.

 

Interes za radio postaju u Novoj Gradiški u studenom prošle godine iskazali su RADIO PRKOS j.d.o.o. vlasnice Zlate Pazman-Petrić i Zajedničko veće opština, koje je iskazalo interes i za obavljanje medijske usluge u još deset gradova.

 

Zajedničko veće opština je tijelo formirano nakon mirne reintegracije istočne Slavonije. Usklađuje interese srpske etičke zajednice u istočnoj Slavoniji, zapadnom Srijemu, na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije. Koordinira prava i daje inicijative i prijedloge prema institucijama vlasti RH.

 

Zlata Pazman-Petrić natječaj se javlja zajedno s bivšim djelatnicima Radio postaje Nova Gradiška ( još uvijek u stečaju), koji su odlaskom te radio postaje u stečaj ostali vez svojih vlasničkih udjela i posla. Očekuju da će na nadmetanju dobiti radijsku frekvenciju. Kako doznajemo ekipu RADIO PRKOSA, uz Zlatu Pazman-Petrić, sačinjavaju Ivan Babić, Antun Toni Brađašević i Ivanka Herceg, a kao vanjska suradnice Višnja Mikić.

Related Post

KUDA IDU DIVLJE SVINJE

Autor - 21/08/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 21. kolovoz 2012. – Snimajući porušene i razbijene spomenike na pravoslavnom groblju uočili smo jedan nevjerojatan prizor. Lovački…