Članovi udruge „Suncokret“ kao partner u projektu „Zajednički kroz život“ bili sudionici 1. Festivala „Život u zajednici“

623 0

Autor Franjo Samardžić,  Foto Zlatko Vukšić

NOVA GRADIŠKA – Kako doznajemo od Kate Vukšić,  počasne predsjednice Udruge osoba s intelektualnim teškoćama „Suncokret“ Nova Gradiška u Vukovaru su nastavljene aktivnosti  vezane za  projekt „Zajednički kroz život“  u koji je  novogradiška udruga uključena zajedno s Centarom za inkluziju i podršku u zajednici  i partnerima Udrugom za osobe s intelektualnim teškoćama „Golubica“ Vukovar  i Udrugom osoba s intelektualnim teškoćama Istre.  Projekt se  provodi od 1.svibnja 2020. do 1. svibnja 2022. godine.

 U Vukovaru je  u  prostorima Konjičkog kluba „Dunavski raj“  održan   1. Festival „Život z zajednici“ na kojemu su bili i  članovi Udruge „Suncokret“ predvođeni Zlatkom Vukšićem, zamjenikom predsjednice  Mirele Relković. Bilo je to  druženje  članova udruga i prijatelja  iz Istre, Daruvara, Bjelovara, Nove Gradiške i  domaćina iz Vukovar uz sport i druženje  stjecali  nova iskustva  u  samozastupanju i  podrški u  zajednici. 

Related Post