DAN OPĆINE STARO PETROVO SELO

587 0

STARO PETROVO SELO, 15. travnja 2014. – Bilo je jučer svečano u Satom Petrovom Selu iako se dan općine obilježavao bez uobičajenih popratnih sadržaja. Položni su vijenci i zapaljene svijeće kod spomenika hrvatskim braniteljima

poginulim u Domovinskom ratu, te kod bista prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana i Stjepana Radića i time odana počast svima koji su kroz povijest dali doprinos u stvaranje neovisne i slobodne Hrvatske.

 

Svečana sjednica Općinskog vijeća održana je po predsjedanjem Stanislava Mikića koji istaknuo zadovoljstvo radom Općinskog vijeća i doprinosom koji su u unapređenju ukupnog života u općini Staro Petrovo Selo dali općinski vijećnici i općinsko čelništvo na čelu s načelnikom Željkom Kočijaševićem.

Na svečanoj sjednici bili su i brojni gosti među kojima i izaslanstva Brodsko-posavske županije predvođeno zamjenikom župana Davrom, Vlaovićem, Policijske uprave brodsko-posavske predvođeno načelnikom Antom Zovakom, a uz ostale bili su nazočni novogradiški gradonačelnik Željko Bigović, Zlatko Aga, općinski načelnik u Rešetarima i Zrinka Dejanović, ravnateljica petrovoselske osnovne škole.

 

Svečana sjednica bila je prigoda da općinski načelnik Željko Kočijašević govori o aktivnostima u proteklih godinu dana i planovima za naredno razdoblje. Od važnih projekta izdvojimo dovršetak radova na obnovi općinske zgrade i Hrvatskog pučkog doma, izgradnji vodoopskrbnog sustava na području općine. O aktivnostima i planovima opširnije ćemo pisati narednih dana.

 

Tradicionalno su uručena priznanja pojedincima, udrugama i društvima koji su svojim radom doprinijeli razvoju općine.

 

Fotografije Mislav Sokić

Related Post

UNATOČ KRIZI

Autor - 04/11/2012 0
STARO PETROVO SELO, 4. studeni 2012. – Ova će godina u općini Staro Petrovo Selo biti zabilježena kao godina sa…