Danas počela kontrola pružatelje socijalnih usluga na području Slavonskog Broda i Nove Gradiške

779 0

Autor Franjo Samardžić
SLAVONSKI BROD, 18. travnja 2020. – Sukladno jučerašnjoj „Odluci o nužnoj mjeri pojačane kontrole provođenja Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi“ koju je donio nacionalni Stožer CZ, načelnik županijskog Stožera CZ Stjepan Bošnjaković donio je odluke o imenovanju dvaju timova za kontrolu provedbe Uputa HZJZ-a koje se odnose na pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi za područja Slavonski Brod i Nova Gradiška.
U timove 1 i 2 imenovani su predstavnici županijskog Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje, predstavnici Centara za socijalnu skrb, sanitarni inspektori i inspektori civilne zaštite te policijski službenici.
Tijekom jučerašnjeg dana isporučena je nova količina zaštitne opreme, ovaj puta svim mrtvozornicima s područja Brodsko-posavske županije.

Related Post

Svjetski dan prve pomoći

Autor - 05/09/2018 0
NOVA GRADIŠKA, 5. rujna 2018. – Tradicionalno u cijelom svijetu, na inicijativu Međunarodne federacije društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca,…