DJEČJI LJETNI KAMP – STRMAC 2011. (foto)

531 0

NOVA GRADIŠKA, 8. srpnja 2011. – Od 29.06. do 01.07.2011. godine na Strmcu održan je prvi kamp za djecu dobnog uzrasta od 7 do 10 godina. U tri dana aktivnosti kroz treninge i zabavu prezentirani su različiti sportovi ( takwondo, atletika, nogomet,rukomet…). Zadnji dan kamp je podijeljen u dva tabora odnosno u dvije ekipe koje su se

natjecale jedna protiv druge. Discipline koje su bile na programu su: trčanje na 30 metara, skok u dalj iz mjesta, bacanje vorteksa,rukomet i nogomet. Rezultati su bili dosta izjednačeni do samog kraja kada je pred zadnju disciplinu (nogomet) bilo 2:2 i kad je ekipa tabora 1 ipak pobijedila u nogometu rezultatom 7:3 i postavila konačni rezultat 3:2 u disciplinama. Ekipu tabora 1 vodila je trenerica Ljiljana Zdunić a ekipu tabora 2 trenerica Sandra Ivanović.

Moramo dodati još da je smještaj u planinarskom domu bio odličan i da su djeca uživala u prelijepoj prirodi i sunčanog Strmca.

Na kraju posebne zahvale za HPD „Strmac“ i našem čika Duši koji je budnim okom motrio sve klince i vodio brigu da im nešte nenedostaje. Zahvaljujemo se i ravnateljici CPO „Grigor Vitez“ teti Zdenki, našoj kuharici i čika Ivi na odličnoj hrani.

Pozdrav svim našim malim kamperima i poziv budućim do skorog viđenja iduće godine.

Organizatori: Atletski klub Nova Gradiška, TKD „Vukovi“,RK „Nova Gradiška“, RK „Graničar“ Nova Gradiška i Sportska Udruga gluhih Nova Gradiška. (Dinka Matijević TZ Nova Gradiška)

Related Post