DJEČJI VRTIĆ RADOST

531 0

NOVA GRADIŠKA, 9. studeni 2014. – Nastavljeni su radovi na adaptaciji i dogradnji dječjeg vrtića „Radost“. Obavljeni su građevinski radovi koji su bili nužni za postavljanje krova.

Zbog prekida radova nekoliko je godina nepokriveni objekt kisnuo pa je vlaga nanijela veliku štetu. Bilo je i objeda da se ništa ne poduzima i ne događa što demantira gradonačelnik Željko Bigović.

-Grad Nova Gradiška je 22. srpnja potpisao ugovor s izvođačem radova za iznos koji je postignut u javnoj nabavi od 3.928.000 kuna s PDV-om. Ministarstvo regionalnog razvoja sufinancira radove u iznosi od 2,5 milijuna kuna s PDV-om, a Grad je osigurao ostatak sredstava u proračunu od 1.442.000 kuna. Izvođač radova je Vukojević radnja, a rok završetka radove je osam mjeseci. Imamo bankovne garancije i dječji vrtić treba biti završen u predviđenom roku – kaže gradonačelnik Željko Bigović.

Predstoji skidanje žbuke i izmjenu stolarije kako bi se objekt što prije zatvorio. Promijenjen je projekt grijanja i umjesto nekoliko kombi bojlera ide se s jednom kotlovnicom i podnim grijanjem.

Related Post

Opskrba vodom

Autor - 26/01/2012 0
Od Grada, Županije i države tražit će se da namire razliku u cijeni vode i zaštite građane od više cijene…