DOĐITE IH PODRŽATI :Stolnotenisači Strmca sutra (subota) igraju prvi meč u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi

557 0

Autor Franjo Samardžić
NOVA GRADIŠKA, 4. listopada 2019. -Novogradiški ljubitelji stolnog tenisa, pogotovo djeca svih uzrasta, trebaju u subotu 5. listopada doći u Društveni dom gdje stolnotenisači SRK „Strmac“ Dražen Stanić, Domagoj Pereković i Marin Runjić igraju meč prvog kola prve Hrvatske lige – istok. Ugostit će stolnotenisače Mladosti iz Petrinje. Meč počinje u 17 sati, a ulaz je besplatan.
Nakon veoma uspješne prošle sezone u kojoj su seniori izborili plasman u prvu ligu, uspjesima su se mogli pohvaliti i kadeti. Domagoj Pereković i Dražen Stanić bili su najbolji par, a Dražen Stanić bio je najbolji igrač.
U novu sezonu novogradiški stolnotenisači krenuli su veoma ambiciozno i s puno optimizma koji se temelji ne samo nastupanjem u prvoj Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi, već i nastupom u 3. Hrvatskoj ligi gdje imaju dvije ekipe, a dvije ekipe imaju i u kadetskoj ligi.
Uspjesi novogradiških stolnotenisača su rezultat ozbiljnog rada u klubu na čijem su čelu Jrešimir Zoričić kao predsjednik i Ivan Capan kao tajnik. Potvrđuje to čak 25-ero djece raznih uzrasta koji se okupljaju petkom i treniraju sa seniorima od 18 do 21 sat u dvorani bivše SOFK-e (dvorište iza Općinskog suda).

Related Post

Susret Križara u Požegi

Autor - 16/09/2019 0
Autor Požeška biskupija POŽEGA, 15. rujna 2019. – Na blagdan Uzvišenja sv. Križa, 14. rujna u požeškoj župi sv. Leopolda…