DONACIJA TVRTKE ELDA

3371 0

NOVA GRADIŠKA – Košarkaški klub invalida „Brod“ iz Slavonskog Broda krenuo je u akciju prikupljanja donacija za kupnju kombi vozila koji je prilagođen osobama s invaliditetom.Tim povodom su se obratili i tvrtki Elda i predsjedniku

Uprave Dariu Mareniću.

 

Dopredsjednik košarkaškog kluba, Igor Ograjšek, navodi kako je Dario Marenić, predsjednik Uprave Elda d.o.o. naišao na njihovo razumijevanje te je donacijom odlučio nesebično pomoći klubu u njegovom neometanom radu.

 

Igor Ograjšek, dopredsjednik košarkaškog kluba invalida,zatim Josip Babić, tajnik kluba te Bernard Trenk, volonter i član kluba posjetili su dana 8. rujna tvrtku Elda kako bi se osobno zahvalili na donaciji te poželjeli Eldi uspjeh u daljnjem radu.

 

Na sastanku s Dariom Marenićem, predstavnici košarkaškog kluba invalida naveli su kako će im donirana sredstva biti od velike pomoći za nabavu kombi vozila.

 

Klub postoji od 1998.godine i danas broji29 članova. Dva člana kluba su ujedno i igrači hrvatske reprezentacije,a turniri koje klub organizira su jako poznati i sve popularniji. Kombi za osobe s invaliditetom prijeko im je potreban s obzirom da godišnje prijeđu preko 20.000 kilometara na domaćim i međunarodnim turnirima.

 

Tvrtka Elda ovom je donacijom podržala aktivnosti i izniman angažman kluba te im poželjela puno uspjeha u daljnjim nastupima i ostvarenju njihovih ciljeva.

Related Post

Novakinje iz Poreča na čelu

Autor - 18/10/2010 0
NOVA GRADIŠKA 18. listopada 2010. – Odigrano je 2. kolo Prve hrvatske seniorske lige odbojkašica koje je, poput proteklog, donijelo nekoliko…