DONACIJA ZA ODJEL PEDIJATRIJE: 10 televizora za ugodniji boravak djece na liječenju

1444 0

Autor Franjo Samardžić
NOVA GRADIŠKA, 27. rujna 2019. – Pet poduzetnika i manjih tvrtki s novogradiškog područja danas je Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Nova Gradiška doniralo 10 televizora vrijednih 18.000 kuna. Odjel je, kako je kazala njegova voditeljica dr. Dubravka Klobučar, nakon 50 godina obnovljen ove godine i do sada je, uz ovu, već bilo nekoliko donacija.
Televizore su donirali „Bartels Conjar” Staro Petrovo Selo, Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Tworek Nova Gradiška, Komunalno poduzeće „Sloboština“ Okučani i tvrtke „Frigo” i „MKM”.
-Raduje današnji dan i činjenica da imamo ljude koji razmišljaju po potrebi da se olakša djeci boravak u bolnici i učine ga ugodnijim. Nadam se da će ova donacija svima dobro doći, ponajprije našim malim pacijentima – kazala je i zahvalila se na donaciji voditeljica Odjela za pedijatriju dr. Dubravka Klobučar.
U ime Opće bolnice Nova Gradiška donatorima se zahvalio ravnatelj dr. Josip Kolodziej kazavši kako je ovaj tjedan za Bolnicu dobro počeo jer je prije dva dana INA darivala 50 računala, a darivati će još 50 u ukupnoj vrijednosti većoj od 200.000 kuna.
-Ovo je također vrijedna donacija s kojom ćemo dodatno opremiti novouređene prostorije da bi boravak djeci bio što ugodniji. Zahvaljujem našim poduzetnicima i tvrtkama sa područja bivše općine Nova Gradiška što su pokazali osjetljivost prema našoj bolnici i potrebama djece koja se liječe. Otvoreni smo i za buduću suradnju – kazao je dr. Josip Kolodziej, ravnatelj Opće bolnice Nova Gradiška.
U ime donatora govorio je Antun Turkalj iz tvrtke „Bartels Conjar” i izrazio zadovoljstvo što su mogli sudjelovati u pomoći Odjelu za pedijatriju i time djeci olakšati boravak na liječenju.

Related Post

Svjetski dan prve pomoći

Autor - 05/09/2018 0
NOVA GRADIŠKA, 5. rujna 2018. – Tradicionalno u cijelom svijetu, na inicijativu Međunarodne federacije društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca,…

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 30/07/2016 0
SLAVONSKI BROD – U posjeti Brodsko-posavskoj županiji boravili 29. srpnja ministrica socijalne politike i mladih Bernardica Juretić sa suradnicima i…