EKSKLUZIVNO – HIMNA CRO COP – U SUSRET BORBI MIRKA FILIPOVIĆA I FRANKA MIRA

1245 0

Sve popularniji mladi urbani izvođač Berny iz Nove Gradiške u susret borbi Mirka Filipovića i Franka Mira izbacio je van i popratnu himnu CRO COP. Za Bernya je ovo inače vrlo uspjesna godina, naime odnio je pobjedu na cak dva velika festivala. U nastavku pročitajte što Berny kaže o himni. 

 

Moram priznati da sam vrlo ponosan što sam dobio priliku snimiti navijačku himnu za Mirka pogotovo što je moj Slavonac… Angažman mi je ponudio kolega Ludin s kojim sam himnu i otpjevao, snimili smo ju u trenutno mislim najopremljenijem studiju u zemlji – Red lightu i vrlo smo zadovoljni rezultatom jer su na njoj radili samo provjereni glazbeni autori. Himnu smo dostavili Mirku koji je bio odusevljen…nadam se da ćemo uz ove sve ozljede koje prate Mirka pred ovu borbu bar na jedan način uspjeti pridonjeti pobjedi….U vrijeme kad je borba imam nastup ali smo već organizirali nesmetan prijenos meča. Poslušajte himnu i budite uz Mirka i u ovoj borbi!

 

EKSKLUZIVNI DOWNLOAD HIMNE: http://www.mediafire.com/?d2mrun4r5ztw5yh

Related Post

VINKOVAČKE JESENI 2016.

Autor - 11/09/2016 0
VINKOVCI –Više od 2500 mališana iz 59 dječjih folklornih skupinama odjevenih u narodne nošnje mjesta i kraja iz kojega dolaze…