EUROPSKI DOM: Održana radionica Autentično predstavljanje poslodavcu

154 0

SLAVONSKI BROD – Europski dom Slavonski Brod, u suradnji s udrugom Put do uspjeha, organizirao je 16. 11. 2019. godine radionicu na temu autentičnog predstavljanja poslodavcu, u okviru projekta Talentima do posla!

Cilj radionice, koju je vodila Jelena Zelenbrz Kvasnička, naučiti je polaznike kako prepoznati karakteristike idealnog kandidata na temelju objavljenog oglasa i istraživanja tvrtke, kako razumjeti tijek i svrhu selekcijskih postupaka iz perspektive poslodavca, kako dizajnirati životopis i molbu za željeni posao te kako napraviti cjelovitu pripremu za intervju.

Autentično predstavljanje poslodavcu samo je jedna u nizu od edukacija koje su održane u okviru projekta. Polaznici su do sada imali priliku sudjelovati na radionicama o motivaciji i samomotivaciji, projektnom pristupu karijeri, prezentacijskim vještinama i marketingu. Osim toga, sudionicima projekta pružit će se prilika za pohađanje jednog od verificiranih programa na brodskim učilištima, ne temelju prepoznatih interesa i talenata.

Projekt Talentima do posla!, financiran iz Europskog socijalnog fonda, provodi se do rujna 2019. godine, sa svrhom pružanja podrške socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina na području Brodsko-posavske županije, Splitsko-dalmatinske županije i Grada Zagreba. S područja Brodsko-posavske županije uključeno je devet polaznika, koji su prethodno prošli uvodna testiranja i odabir.

Related Post

KRAĐE I KRIVOTVORENJE ISPRAVE

Autor - 26/09/2017 0
NOVA GRADIŠKA / SLAVONSKI BRO0D, 25. rujna 2017. – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, proveli su kriminalističko istraživanje nad…