FESTIVAL NOVIH

684 0

SLAVONSKI BROD, 11. ožujak 2013. – Obavještavamo Vas kako je Festival Novih kojega organizira udruga SB Film ušao na popis festivala koje podržava HAVC – Hrvatski audio – vizualni centar.

To je prvi put da je jedna filmska manifestacija koja se održava u Slavonskom Brodu dobila potporu i pokroviteljstvo krovne hrvatske filmske organizacije koja djeluje u suradnji s Ministarstvom kulture RH.

 

Festival Novih koji se u lipnju 2013. godine održava u slavonskobrodskoj tvrđavi na taj način postaje prvoklasna kulturna manifestacija i prepoznatljiv brend. Na popisu festivala HAVC-a su i prestižni festivali kao što su Motovun film festival, Zagreb Dox, Animafest Zagreb, Zagreb film festival, a od ove godine i Festival Novih iz Slavonskog Broda nalazi se na ovom prestižnoj listi – izvijestio je direktor festivala Bernard Karaskaš.

Related Post

SPORTSKE AKTIVNOSTI POLICIJE

Autor - 12/11/2014 0
SLAVONSKI BROD, 12. studeni 2014. – Niti prošli tjedan u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj nije protekao bez sportskih aktivnosti. Naime, u…

USKRSNI KONCERT: “Trenk i prijatelji”

Autor - 11/04/2017 0
 NOVA GRADIŠKA –  Hrvatsko kulturno umjetnička udruga “Trenk” Nova Gradiška najavljuje  održavanje  velikog  uskrsnog  koncerta pod nazivom “Trenk i prijatelji”,…