FINALE GRADSKE KUGLAČKE LIGE

697 0

Nakon dvomjesečnih zanimljivih i kvalitetnih utakmica završila je

tradicionalna Gradska kuglačka liga Nove Gradiške,koju je sedmu godinu za redom vrlo uspješno organizirala i provela HVIDR-a Nova Gradiška. Gradska kuglačka liga je počela 15.04.i trajala do 15.06. 2013.g. . Na ovom natjecanju je sudjelovalo 9 ekipa , od toga ukupno 76 natjecateljki i natjecatelja što je utakmicama davalo posebnu draž i napetost.Gotovo da nije bilo utakmice u kojoj nije bilo uzbuđenja, vrlo dobrih poteza,a finale je bila poslastica za sve ljubitelje kuglanja gdje su snage odmjerili 4 najuspješnije momčadi: HVIDR-a Nova Gradiška,VILENJACI,POLICIJA i G.D.M. Dramatika te finalne završnice pokazala je najbolje koliko je ova liga opravdala svoje postojanje kako kvalitetom natjecanja ,zanimanjem za susrete ,te druženje.

 

Velika je zasluga vodstva lige koja je to sjajno natjecanje organizirala i provela, što najbolje potvrđuju i završne riječi predsjednika udruge HVIDR-a Nova Gradiška Pavla Filipovića, koji je  istakao vrijednost tog gradskog natjecanja i ujedno čestitao ovogodišnjem prvaku “VILENJACI”. Predsjednik HVIDR-e N.G. se zahvalio ostalim ekipama na sudjelovanju u Gradskoj kuglačkoj ligi.Posebno se zahvalio zamjenici gradonačelnika gosp.dr. Ljiljani Lukačević na pokroviteljstvu Gradske kuglačke lige te što su svojim odazivom uveličali velika sportska događanja u  gradu Nova Gradiška, Filipović se zahvalio svim sponzorima Gradske kuglačke lige(Allians osiguranje,Carlsberg Croatia d.o.o.,)  Posebnu zahvalu je uputio članovima udruge HVIDR-a Nova Gradiška : Antun Stanković, Bane Tomašić, Željko Poljak, Željko Zboril te Matej Zboril,Mario Brađašević i Marijan Radić koji su pokazali svoj nesebičan trud i rad u organizaciji ove gradske kuglačke lige koja je bila besprijekorna.


Nakon što je Pavle Filipović u ime organizatora Gradske lige iskazao ove pohvale, slijedila je dodjela nagrada.

Pavle Filipović posebno se zahvalio  zamjenici gradonačelnika gosp.dr. Ljiljani Lukačević  što imaju razumjevanja za ovakva događanja , te je Josip Babić član predsjedništva uručio plaketu i zahvalnicu za pokroviteljstvo Gradske kuglačke lige 2013.g. Zamjenica gradonačelnika gosp. dr. Ljiljana Lukačević  zahvalila se na ovako ljepom daru,te pohvalila organizatora HVIDR-a N.G. i čvrsto obećala da će i dalje vršiti suradnju i financijski podržavati ovako veliki program događanja u našem gradu.

Potom je zamjenica gradonačelnika vršila dodjelu zahvalnica za sudjelovanje u Gradskoj kuglačkoj ligi.

Zahvalnica najstarijoj  igračici Miroslavi Turajlić za sudjelovanje i postignute dobre rezultate.

Zahvalnica za sudjelovanje i osvojena sljedeća mjesta:

9.Slučajni,8.Deaf club,7. Žirići,6. Prvo drvo,5. Mokri jaglaci.

Pohvalnicu i pehar za najbolju igračicu dobila je Vesna Đapić sa prosjekom 575,83čunja,

Pohvalnicu i pehar za najboljeg igrača dobio je Zvonko Strinavić sa prosjekom 597čunjeva.

Za momčadski plasman  pohvalnice, medalje , pehare te prelazni pehar su primili:

4. mjesto “POLICIJA”koji su u završnici imali ukupni rezultat 2210 čuneva(Z.Kapetanić-269,M.Brlić-273,D.Đapić 580,D.Franjković-556,V.Đapić-532)

3. mjesto G.D.M. ukupni rezultat 2253 čunja(M.Franješević-542,S.Mrmak-576,I.Stjepanović-541,M.Stjepanović-571)

2. mjesto HVIDR-a-ukupni rezultat 2274 čunja(Ž.Poljak-555,P.Filipović-579,M.Zboril-572,A.Stanković-568)

1. mjesto “VILENJACI” ukupni rezultat 2293 čunja(Ž.Petričević-588,J.Glavaš-571,P.Ribarić-583,Z.Strinavić-551)

Na kraju svečanosti podjele nagrada Pavle Filipović je još jednom čestitao pobjedniku zahvalio svim ekipama na sudjelovanju u Gradskoj kuglačkoj ligi.Još jednom se zahvalio zamjenikci gradonačelnika što su imali razumjevanja za ovakva događanja te bili glavni pokrovitelj.Zahvalio se ostalim sponzorima a to su M.O.B.M.S.,Brodsko Posavska Županija, Carlsberg Croatia d.o.o.,”ALLIANZ OSIGURANJE”, RADIO NG na medijskom prikazu itd te ih sve pozvao na domjenak i veselje.

Related Post