Fizički napao suprugu i prijetio ubojstvom

1279 0

NOVA GRADIŠKA, 28. lipnja 2010. – U četvrtak oko 08.50 sati u ulici Maksimilijana Benkovića u Novoj Gradiški, 32-godišnji muž se nasilnički ponašao prema svojoj tri godine starijoj supruzi. 35-godišnjoj supruzi koja je protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnje ubojstvom. Suprug je na nju vikao i galamio, uhvatio ju za ruku i odgurnuo od sebe, uslijed čega je ona pala na pod. Policijski službenici su 3 supruga uhitili, a temeljem sudskog naloga izvršili su pretragu doma i drugih prostorija u kojima boravi. Pronašli su pušku s glatkom cijevi ručne izrade. Protiv njega je u Prekršajnom sudu Nova Gradiška proveden prekršajni postupak zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

 U konzultaciji sa državnim odvjetništvom protiv nasilnog supruga slijedi posebno izviješće Općinskom državnom odvjetništvu Nova Gradiška, kao dopuna kaznenoj prijavi zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari. (F.S.)

Related Post

KRIJUMČARILI 15 KOSOVARA

Autor - 17/02/2017 0
Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, jučer su na autocesti A3, kontrolirali vozače tri osobna automobila u kojima su se kao…