GLUPA KRAĐA: Uhvaćen provalnik koji je ukrao pakiranje filtera, duhan, dvije rizle i sladoled

999 0

Brodski policajci otkrili i lopova koji je iz osobnog automobila ukrao torbicu u kojoj se nalazilo nekoliko tisuća kuna

SLAVONSKI BROD, 27. svibnja 2019. – Krađa je krađa. Makar bila i glupa podliježe sankcijama. Jednu takvu počinio je Brođanin i zaradio kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. Policija ga ge uhvatila u provali u trgovinu sa „plijenom“ koji se sastojao od pakiranje filtera, duhana, dvije rizle i sladoleda.
-Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, nadzirući područje Slavonskog Broda, dana 26. svibnja, u 3.30 sati, uhvatili su 44-godišnjaka u provali. Naime, obilazeći područje u nadležnosti svoga rada u Slavonskom Brodu, ispred trgovine u Štamparevoj ulici, uhvatili su 44-godišnjaka, koji je nekoliko trenutaka ranije provalio u trgovinu, ušavši u unutrašnjost. Pritom je otuđio pakiranje filtera, duhan, dvije rizle i sladoled.
Policajci su 44-godišnjaka odmah uhvatili, oduzeli otuđene predmete i vratili vlasniku. Protiv osumnjičenika slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu – priopćila je Policijska uprava brodsko-posavska.
Dodajmo da su brodski policajci otkrili i lopova koji je iz osobnog automobila ukrao torbicu u kojoj se nalazilo nekoliko tisuća kuna.
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem dana 25. svibnja, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, potvrdili su sumnju da je 24-godišnjak počinio kazneno djelo krađe. Utvrdili su da je osumnjičeni, dana 10. svibnja, u 19 sati, u Slavonskom Brodu, u Štamparevoj ulici, iz osobnog automobila otuđio torbicu u kojoj se nalazilo nekoliko tisuća kuna (vlasništvo 25-godišnjakinje). Policijski službenici protiv 24-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu.

Related Post

Autor - 27/01/2012 0
B. VINOGORJE 26. siječnja 2012. – Jučer, oko 14.30 sati u Brodskom Vinogorju u Vinogorskoj ulici, dogodila se prometna nesreća…