Gradonačelnik Vinko Grgić bit će i saborski zastupnik ?!

2675 0

Autor Franjo Samardžić
Kako doznajemo, da bi Vinko Grgić postao saborski zastupnik u pitanju je samo formalnost koju treba obaviti predsjednik SDP-a Davor Bernardić
NOVA GRADIŠKA, 27. svibnja 2019. – Rezultati izbora za EU parlament širom su gradonačelniku Vinku Grgoću otvorili vrata na Trgu sv. Marka za ulazak u saborske klupe gdje bi se trebao priključiti ostalim SDP-ovim saborskim zastupnicima.
Nakon jučerašnjih izbora izvjesno je da će jedan od hrvatskih europarlamentaraca biti i Predrag Matić, koji je među četvero SDP-ovih kandidata koji su dobili povjerenje birača. Budući da je i saborski zastupnik na njegovo mjesto bi, kako se već neko vrijeme neslužbeno najavljuje, trebao sjesti Vinko Gegić. Kako doznajemo u pitanju je samo formalnost koju treba obaviti predsjednik SDP-a Davor Bernardić.
Dodajmo da su izbori za EU parlament potvrdili su da je SDP vodeća politička opcija u gradu Nova Gradiška, a gradonačelnika Vinka Grgića kao čovjeka koji se, zahvaljujući postignutim rezultatima u Novoj Gradiški, sve više diže na ljestvici lidera hrvatskih socijaldemokrata.
Prema neslužbenim podacima na izborima u gradu Nova Gradiška listu SDP-a je podržalo 1190, a listu HDZ-a 897 birača.

Related Post