Gostovanje novogradiške Udruge umirovljenika na Danima zahvalnosti u Nedelišću

277 0

NEDELIŠĆE / NOVA GRADIŠKA – Zbor i folklor Udruge umirovljenika Nova Gradiška zapaženim nastupom gostovao je na 15. Danima zahvalnosti u Nedelišću koje organizira Turistička zajednice Općine Nedelišće. Domaćin im je bila prijateljska Udruge umirovljenika u Nedelišću.

Više od 80 izlagača, udruga, klubova, obrta i OPG-ova, prikazali su u dvorani MESA-pa ono najbolje od međimurske tradicije, gastronomije i kulturne baštine. Brojni posjetitelji imali su priliku uživati u delicijama međimurskog kraja, ali i u prigodnom programu u kome su nastupili i novogradiški umirovljenici.

U povratku iz Nedelišća za novogradiške umirovljenike lijep događaj bio je razgledavanje Varaždina i pijenje kave ispred znamenite Gradske vijećnice.

Novogradiški umirovljenici vratili su se s ovog gostovanja puni lijepih dojmova. Predsjednica Julijana Žirovčić u ime udruge zahvaljuje se prijateljima iz Udruge umirovljenika Nedelišće za nesvakidašnji događaj i druženje.

Related Post

SUŠA UBRALA UROD

Autor - 19/08/2015 0
SLAVONSKI BROD, 18. kolovoza 2015. – Župan brodsko-posavski Danijel Marušić proglasio je, kako se i očekivalo, elementarnu nepogodu.

POLICIJSKA 24 SATA

Autor - 24/10/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 24. listopad 2014. – U protekla 24 sata na području policijske uprave evidentirano je šest (6) kaznenih djela…