Gostovanje novogradiške Udruge umirovljenika na Danima zahvalnosti u Nedelišću

513 0

NEDELIŠĆE / NOVA GRADIŠKA – Zbor i folklor Udruge umirovljenika Nova Gradiška zapaženim nastupom gostovao je na 15. Danima zahvalnosti u Nedelišću koje organizira Turistička zajednice Općine Nedelišće. Domaćin im je bila prijateljska Udruge umirovljenika u Nedelišću.

Više od 80 izlagača, udruga, klubova, obrta i OPG-ova, prikazali su u dvorani MESA-pa ono najbolje od međimurske tradicije, gastronomije i kulturne baštine. Brojni posjetitelji imali su priliku uživati u delicijama međimurskog kraja, ali i u prigodnom programu u kome su nastupili i novogradiški umirovljenici.

U povratku iz Nedelišća za novogradiške umirovljenike lijep događaj bio je razgledavanje Varaždina i pijenje kave ispred znamenite Gradske vijećnice.

Novogradiški umirovljenici vratili su se s ovog gostovanja puni lijepih dojmova. Predsjednica Julijana Žirovčić u ime udruge zahvaljuje se prijateljima iz Udruge umirovljenika Nedelišće za nesvakidašnji događaj i druženje.

Related Post

REGATA SISAK – DOLINA

Autor - 06/08/2014 0
DOLINA, 5. kolovoza 2014. – Unatoč lošem vremenu i svakodnevnim kišama branitelji okupljeni oko Braniteljske udruge „Prijatelji rijeke Save“ organizirali…

NE MOGU VIŠE ČEKATI

Autor - 18/04/2016 0
SLAVONSKI BROD – 500-njak građana je u nedjelju, 17. travnja poslalo poruku da im je dosta trovanja na prosvjedu protiv…