KOBNI ZAVOJ: Kod Šumetlice teško ozlijeđena pješakinja

1184 0

Foto Jakša Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 28. svibnja 2021. – U blizini Šumetlice, dana 27. svibnja, u 12.05 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena pješakinja. Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je do prometne nesreće došlo, jer je 27-godišnjak upravljajući teretnim automobilom, izlaskom iz zavoja, zbog ne držanja strane kretanja prešao na suprotnu prometnu traku, udarivši automobilom 36-godišnju pješakinju.

U ovoj prometnoj nesreći 36-godišnjakinja je teško ozlijeđena. Liječnička pomoć joj je pružena u bolnici u Novoj Gradiški, nakon čega je prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je zadržana na daljnjem liječenju.

Policijski službenici protiv 27-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Related Post

UHVAĆEN DVOJAC PROVALNIKA

Autor - 04/02/2015 0
SLAVONSKI BROD / STARO PETROVO SELO – Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske dovršenim kriminalističkim istraživanjem, riješili su pet imovinskih kaznenih…