Gradska knjižnica Nova Gradiška

363 0

Autor Franjo Samardžić

 

NOVA GRADIŠKA,  19.  travnja 2024. – Gradska knjižnica Nova Gradiška i ove se godine aktivno uključila u događanja okupljanja  prijatelja i ljubitelja čitanja knjiga u okviru 13. manifestacije NOĆ KNJIGE  koja se ove godine 23. travnja na Svjetski dan knjige i autorskih prava održava u knjižnicama, knjižarama, antikvarijatima, odgojno-obrazovnim i raznim drugim institucijama i prigodnim prostorima za okupljanje prijatelja knjige i dijela radost čitanja.  

Kako obavještava Marija Bradašić-Mikolčević, ravnateljica Gradske knjižnice Nova Gradiška ove se godine od 22.4.2024. do 24.4.2024. u Novoj Gradiški NOĆ KNJIGE  obilježava sa više  sadržaja inspiriranih knjigom za različite skupine.  Novogradiška knjižnica  se priključuje knjižarama diljem Hrvatske i uključuje u maloprodajnu akciju KNJIGA SVIMA I SVUDA. Od 22. do 24. travnja moći će se na Odjelu za odrasle kupiti knjige po 1 euro. 

Radionica pirografije Dražena Markotića se održat će se  u Industrijsko-obrtničkoj školi, a na Dječjem odjelu ostale radionice. Okupit će se i nagraditi  najčitatelji u 2023. godini.    

Related Post