GRADSKA ODLIČJA – PREDLOŽITE KANDIDATE

840 0

NOVA GRADIŠKA, 29. listopada 2010. – U povodu Dana grada i ove će se godine dodijeliti gradska odličja zaslužnim pojedincima, udrugama, institucijama i ostalima koji su u gospodarskom i javnom životu doprinijeli razvoju grada i promicali njegove vrijednosti.

 

Gradonačelnik Grada Nove Gradiške Josip Vuković uputio je poziv građanima Nove Gradiške, fizičkim i pravnim osobama, ustanovama, političkim strankama i udrugama građana na podnošenje prijedloga za dodjelu gradskih javnih priznanja – Nagrada grada, Grb grada i Medalja grada, koje će se dodijeliti na svečanoj sjednici Gradskog vijeća 8. prosinca na Dana grada Nove Gradiške.

 

Predložite kandidate.

 

Prošle godine Nagradu grada dobio je prof. Josip Krmpotić, Grb grada Tomislav Kvočić, Poljoprivredno prehrambeni kompleks Nova Gradiška i Industrijsko obrtnička škola Nova Gradiška, a Medalju grada Ivica Grgić, Udruga vinogradara «Slavča» i Borislav Vidošić.

  

Related Post

Novogradiški ratni spomenar

Autor - 18/12/2011 0
Zauzimanjem Mašičke Šagovine 19. prosinca 1991. godine agresoru je zadan težak udarac i oduzet jedan od strateški najpovoljnijih položaja koje…

SPORNA ODLUKA

Autor - 06/08/2012 0
Predloženo je da Vlada RH donese odluku o stavljanju izvan snage Odluku o davanju suglasnosti Gradu Novoj Gradišci za zaduženje…