GRADSKI ODBOR HDZ- a

1060 0

NOVA GRADIŠKA, 15. rujan 2012. – Gradski odbor HDZ-a sinoć je u nazočnosti Pere Ćosića i Dubravka Galovića, predsjednika i tajnika Županijskog odbora HDZ-a, šest sati raspravljao o aktualnoj političkoj situaciji u Novoj Gradiški

i neodrživom stanju u kome funkcionira gradska vlast, te pripremama za predstojeće lokalne izbore, radu mladeži i žena okupljenih u Zajednicu žena „Katarina Zrinski“.

 

Kako doznajemo od dr. Dražena Oršulića, predsjednika GO HDZ-e, novogradiški HDZ-ovci osuđuju neodgovorno ponašanje čelnih ljudi grada i zalažu se za što normalnije funkcioniranje gradske vlasti. U tom cilju će zahtijevati održavanje izvanredne sjednice Gradskog vijeća ako ju ne sazove SDP-e.

 

-Ne iniciramo prijevremene izbore jer je do redovnih samo šest mjeseci i to nikome ne bi donijelo dobro- kaže dr. Oršulić.

 

HDZ-e sa svojih šest vijećnika i jednim vijećnikom HSS-a ima potrebnih sedam vijećnika za sazivanje sjednice Gradskog vijeća. Kako kaže dr. Oršulić, sa HDSSB-om nije bilo razgovora o zajedničkom sazivanju sjednice Gradskog vijeća, jer kako kaže u HDZ-u ne znaju jesu li oni još uvijek u koaliciji.

 

O svojim stavovima na aktualnu situaciju u gradu opširnije će se očitovati slijedeći tjedan na konferenciji za novinare.

Related Post

HDZ NAKON IZBORA

Autor - 27/05/2012 0
Neće biti autokratskog vođenja stranke, da jedan čovjek odlučuje, da jedan čovjek misli, a da drugi nemaju pravo i da…