GRADSKO VIJEĆE: Aktualni sat VIDEO

1445 0

Autor Franjo Samardžić, Foto Jakša Samardžić

 

NOVA GRADIŠKA, 21.  travnja 2022. –  Pod predsjedanjem Dinke Matijević  i aktualni satom za počela je  današnja  8. sjednice Gradskog vijeća Grada Nova Gradiška

Na Aktualnom satu dominirala su pitanja HDZ-ovih vijećnika. 

 Davorin Slišurić pitao je  gradonačelnika Vinka Grgića sudjeluje li Grad u obilježavanju spomena  na pilota  Rudolfa Perišina, te  koliko na području Nove Gradiške  ima   izbjeglica iz Ukrajine i  gdje su smješteni.

Vijećnica Ljiljana Ptačnik je  apelirala da se u gradskom proračunu pronađu sredstva  i   cijena vrtića  vrati  na onu prije poskupljenja. Predložila je da se sjednice Gradskoga vijeća prenose u cijelosti  putem radio postaja.

Tomislav Bećirević  su zanimale aktivnosti vezane  za rekonstrukciju  i uređenje  zelene gradske tržnice, te koliko je Grad dobio novca od   prodaje  zemljišta u Industrijskoj zoni. 

Na današnjoj sjednici  vijećnici su dobili informaciju o statusu projekta CEKOM Nova Gradiška,  raspravljali o prijedlogu  izmjena i dopuna  Odluke o izvršenju  Proračuna Grada Nove Gradiške za 2022. godinu  i izmjenama i  dopunama Odluke  o utvrđivanju prava i obveza na Pučkim otvorenim učilištem MAR Nova Gradiška. 

Related Post