GRADU ZA ROĐENDAN: Mališani iz gradskih vrtića posjetili gradonačelnika

1276 0

NOVA GRADIŠKA, 6. prosinac 2017. – Tradicionalno na blagdan Svetog Nikole bilo je u velikoj gradskoj vijećnici puno veselja i radosti.

Mališani iz dječjih vrtića „Radost“ i „Maslačak“, predvođeni svojim tetama i Verom Trobić, ravnateljicom Dječjeg vrtića Nova Gradiška, došli su čestitati Dan grada. Ugostili su ih gradonačelnika Vinko Grgić i pročelnicu za društvene djelatnosti Mihaela Đeraj. Pozdravili su gradonačelnika velikim pljeskom, a on im je uzvratio pozdrave i obavijestio da mu je u posjeti bio Sveti Nikola i za njih ostavio poklone, ali i poruku da najprije moraju pokazati što su to pripremili Gradu za rođendan. Recitirali su i pjevali, a u vijećnicu su donijeli makete gradske upravne zgrade i sata sa porukama i čestitkama svom gradu za rođendan.

Gradonačelnik je putem mobitela razgovarao sa Svetim Nikolom i doznao da je zadovoljan njihovim nastupom, pa su i darovi mogli biti podijeljeni.

Ravnateljica Vera Trobić je rekla da gradonačelnik puno brine o dječjim vrtićima „Radost“ i „Maslačak“, ali i da od djece mora čuti pitanja koja će mu postaviti.

Uslijedilo je i zajedničko fotografiranje, a na kraju mališani su gradonačelniku iznijeli svoje primjedbe, želje i zahtjeve. Djeca su oduševljena novim dječjim igralištima u gradu, a za svoja u vrtićima traže više ljuljački i vrtuljaka, jer kako su rekli njih je malo, a djece u vrtiću puno pa se guraju i ponekad svađaju. Gradonačelnik je obećao da će taj problem riješiti.

Related Post