HRVATSKA SOCIJALNO-LIBERALNA STRANKA

1247 0

SLAVONSKI BROD, 19. prosinac 2012. – Hrvatska socijalno-liberalna stranka donirala je u srijedu knjižnici Doma za starije i nemoćne tridesetak knjiga.

-Dugogodišnji smo prijatelji i djelatnika i korisnika doma. Družimo se od 2003. kada smo zasadili cvijeće i počeli skupljati novac za različite potrebe i činili sve što jedna politička stranka financijski može činiti.

 

I u ova teška recesijska vremena nismo stali, prikupili smo knjige sadržaja koji zanimaju generaciju treće životne dobi. Dnevne tiskovine ih ponekad znaju uznemiriti svojim sadržajima pa smo se potrudili prikupiti naslove o našim biskupijama, povijesti i o događanjima u Slavonskom Brodu. U Domu postoji puno sekcija: od dramske, gimnastičke do molitvene. Sigurna sam da će svi pronaći knjigu za sebe – istaknula je Ružica Vidaković, predsjednica Županijskog vijeća Hrvatske socijalno-liberalne stranke.

 

Na knjigama se zahvalila viša radna terapeutica Marijana Bušić, zadužena za provođenje slobodnog vremena korisnika.

Related Post

U POVODU DANA STARIJIH OSOBA

Autor - 02/10/2016 0
SLAVONSKI BROD – U povodu 1. Listopada, Međunarodnog dana starijih osoba, predstavnici županijske organizacije Hrvatske socijalno liberalne strane Brodsko posavske…

LISTA ZA IZBORE

Autor - 31/03/2014 0
Partnerstvo hrvatskog političkog centra, kojeg čine Hrvatska socijalno-liberalna stranka, Nacionalni forum, Primorsko goranski savez i Lista za Rijeku, predstavilo je…