Hrvatski laburisti – stranka rada

671 0

NOVA GRADIŠKA, 4. studenog 2011. – Hrvatski laburisti – stranka rada nova je stranka na novogradiškoj političkoj sceni. Za prvog predsjednika izabran je Vlatko Grainer, tajnik je Dinko Šporčić, a uz njih članovi Izvršnog odbora su Vlatko

Kovačević, Tihomir Petranović,

Krunoslav Kovačić.

 

Pod motom „Nismo isti – mi smo laburisti“ krenuli su u predizbornu kampanju i prema anketama ova mlada stranka dobro kotira kod birača i treća je stranka u Hrvatskoj. Veliki je to uspjeh, a razlog zbog kojeg dobivaju podršku građana diljem Hrvatske su jasni stavovi i poruke.

Novogradiški ogranak laburista, ima ih petnaestak članova, mlađi su to ljudi, a predsjednik je najstariji član i ima 41 godinu.

– Stranka smo koja se bori za malog čovjeka i radnika, a naš stav je da bez srednjeg sloja nema ni bogatog društva. Kada srednji sloj bude bio čvrst i jak tada će biti jaka i država – kaže prvi predsjednik Vlatko Grainer.

Hrvatski laburisti za kampanju neće potrošiti puno novca, a poruke će prenositi u kontaktima s građanima. Proizvest će mnogo dobrog materijala i informirati građane i ići od kuće do kuće. Žele pokazati da izborna kampanja ne mora biti može skupa. Laburisti su uvjereni da će u novom sazivu Sabora imati svoj klub zastupnika.

Related Post

EUROPSKI PARLAMENT

Autor - 17/07/2014 0
Europski parlament glasao je u Strasbourgu o sastavu parlamentarnih izaslanstava za odnose s trećim zemljama. Eurozastupnica Biljana Borzan izabrana je…

KRIZA GRADSKE VLASTI !

Autor - 31/05/2012 0
Gube li SDP-e i gradonačelnik Josip Vuković većinu u Gradskom vijeću, a ako se to desi, što će to značiti…