HSS OPĆINE STARO PETROVO SELO

826 0

STARO PETROVO SELO, 8. svibanj 2013. – Kandidati Hrvatske seljačke stranke za načelnika i zamjenika načelnika općine Staro Petrovo Selo te kandidati liste HSS-a za Općinsko vijeće počeli su predstavljanjem u svim naseljima

staropetrovoselske općine. Tako su se kandidati za načelnika i njegovog zamjenika, Željko Kočijašević i Zdravko Pleša, zajedno s kandidatima za vijeće (15 članova) predstavili u ponedjeljak u Tisovcu, u utorak mještanima Vladisova i Oštrog Vrha. U srijedu, 8. svibnja skup je u Komarnici, u četvrtak, 9. svibnja u Godinjaku.

 

U obraćanjima mještanima, predsjednik Općinske organizacije HSS-a, Kočijašević, koji je bio na čelu ove općine 12 godina, podsjetio je na sve realizirane aktivnosti po pojedinim Mjesnim odborima, na završene i projekte u tijeku te na program aktivnosti za slijedeće mandatno razdoblje. Vjeruje kako će ponovo dobiti povjerenje građana te sa svojim zamjenikom i članovima novog vijeća nastaviti raditi za dobrobit i boljitak svih u općini Staro Petrovo Selo, koja je među najaktivnijima i najuspješnijima u Brodsko-posavskoj županiji.

Related Post