HUMANITARNA AKCIJA FORUMA ŽENE SDP-a

668 0

Prikupljeni novac namijenjen je udrugama koje skrbe o djeci s autizmom i mentalno retardiranom djecom, te djeci oboljeloj od raka

NOVA GRADIŠKA, 19. travanj 2015. – Članice Foruma žena Gradske organizacije SDP-a Nova Gradiška obilježile su dva značajna međunarodna dana koja se obilježavaju u travnju. U subotu su organizirale humanitarnu akciju pod motom „ Mali cvijet pomaže bolesnoj djeci“ i prikupljale dobrovoljne priloge građana.

 

Humanitarnu akciju organizirale su u povodu međunarodnog Dana planeta Zemlje i Dana dječje knjige. Forumašice GO SDP-a su pravile cvjetove od krep papira koje su dijelile sugrađanima koji su dragovoljnim prilogom pomogli akciju i oboljelu djecu u našem gradu.

Kako kaže predsjednica Zorica Popović prikupljeni novac namijenjen je udrugama koje skrbe o djeci s autizmom i mentalno retardiranom djecom, te djeci oboljeloj od raka.

Ovom akcijom, u povodu, Dana planeta Zemlje, koji se obilježava 22. travnja željele su upozoriti na problem okoliša nastalog zbog porasta globalnog onečišćenja i njegovu nužnu zaštitu, a u povodu Međunarodnog dana dječje knjige, koji se obilježava 2. travnja, ukazati na važnost dječje književnosti i ljubavi prema čitanju.

Related Post