HUMANITARNA AKCIJA “Svi smo uz tebe Hrva!”

1598 0

U subotu, 04. lipnja 2016.god, Košarkaški klub “Strmac” Nova Gradiška, Udruga UMPASK i prijatelji organiziraju humanitarnu akciju “Svi smo uz tebe Hrva!”. Prikupljena sredstva bit će utrošena za nabavku dizalice, kolica za tuširanje

i TENS uređaja koji služi za stimulaciju mišića i protiv bolova za teško oboljelog košarkaša, našeg Novogradiščanina Hrvoja Modrića.

 

Prema riječima voditelja organizacije, Gorana Nogića, U sportskom dijelu programa očekuje nas nastup podmlatka novogradiških košarkaša s početkom u 11.00 sati na središnjem gradskom Trgu. Službeno otvorenje streetballa je u 12.00 sati, a nastupa 16 ekipa iz cijele Republike Hrvatske i susjedne nam Bosne i Hercegovine. Prvu loptu na teren ubacit će upravo naš Hrva, a oko 19.00 sati dodjeliti će i priznanja pobjednicima susreta.

 

U isto vrijeme za sve građane i sudionike humanitarne akcije pripremljena je prodajna tombola. U večernjim satima pripremljen je program na Ljetnoj pozornici. Od 21.00 sat nastupa hrvatska hip hop grupa Elemental, dok će poslije toga posjetitelje zabavljati novogradiški DJ-i, DJ Jakka i DJ Erpy.

 

Svoj dobrovoljni prilog možete uplatiti:

HRVOJE MODRIĆ

Privredna banka Zagreb

Žiro – račun IBAN HR9023400093101269223

Related Post

„STUDIO B“ : PROBIJ ZID ŠUTNJE

Autor - 07/03/2017 0
Udruga za promicanje aktivnog sudjelovanja „Studio B“ provodi svoju prvu projektnu inicijativu „Probij zid šutnje“. Inicijativa je podržana od strane…