HUT MASTERS 2014.

459 0

ZAGREB – Na teniskim terenima u ŠRC Trnje u Zagrebu 06. i 07. prosinca 2014. godine održan je završni turnir parova HUT Masters 2014. u organizaciji Hrvatske unije tenisača.

Na turniru je nastupilo osam najuspješnijih parova iz cijele Republike Hrvatske u 2014. godini u svakoj kategoriji, koji su tijekom cijele sezone sukladno postignutim rezultatima na natjecanjima dobivali određeni broj bodova te se na kraju dobila rang lista najboljih.

 

Za Teniski klub „Nova Gradiška – Slavonski biser“ pravo nastupa izborila su dva para, Marko Brčić / Aleksandar Jović koji su zauzeli na rang listi drugo mjesto te Ivica Magdić / Igor Mendek koji su zauzeli ukupno sedmo mjesto na rang listi. Već sam plasman na završni turnir parova HUT Masters 2014. je veliki uspjeh za novogradiški tenis i priznanje za rad i upornost u dosta teškim uvjetima.

Par Ivica Magdić / Igor Mendek izgubio je u polufinalu od para Davor Brzak / Dragan Lešić, dok je par Marko Brčić / Aleksandar Jović završio svoj nastup u grupnoj fazi natjecanja. Turnir je bio iznimno jak gdje se igrao vrhunski tenis. Tako su neki od igrača koji su nastupili bili i juniorski prvaci države i postizali zavidne rezultate u tenisu.

 

Pobjednici po kategorijama :

 

1. Bratinić Zorka / Savić Jasenka – kategorija „Dame“

2. Borić Toni / Ozimec Marjan – kategorija „-45“

3. Kovačević Ilija / Samac Ninoslav – kategorija „+45“

 

Za novogradiške tenisače ovo je bila zadnja službena aktivnost u ovoj 2014. godini koja je bila, ukupno gledajući, iznimno uspješna za sve kategorije natjecatelja iz Teniskog kluba „Nova Gradiška – Slavonski biser“, a ponajviše nas vesele iz godine u godinu sve bolji rezultati našeg najmlađeg natjecatelja Frana Rakonića.

U nadi da će i 2015. godina biti barem jednako uspješna za novogradiški tenis kao i ova, želimo svima blagoslovljen Božić i sretnu novu 2015. godinu uz jednu zajedničku skromnu želju svih tenisača Nove Gradiške ( i onih koji će to tek postati ) da se pod borom kao poklon za njih nađe pokoji teniski teren.

 

Autro Marko Brčić

Related Post

GRADSKI KUGLAČKI DERBI

Autor - 23/11/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 23. studeni 2015. – Na novogradiškoj kuglani “Exit”odigrala se prvenstvena utakmica 9. kola III. Hrvatske kuglačke lige –…

Stolnotenisači Strmca treći

Autor - 16/08/2010 0
Momčad Stolnoteniskog kluba Strmac gostovala je jučer u Virovitici, gdje je nastupila na turniru koji je održan prigodom proslave Dana grada Virovitice. Novogradiščani…

BASEBALL U NOVOJ GRADIŠKI

Autor - 10/07/2010 0
NOVA GRADIŠKA 6. – 9. srpnja 2010. – Baptistička crkva Nova Gradiška organizirala je Baseball kamp za djecu i mlade na kojem su…