IDA PRESTER NIKAD SENZUALNIJA: Pogledajte video spot

949 0

Kako izgleda Dodir u doba karantene? Pogledajte u novome spotu Ide Prester

Ja želim da me diraš, za jedan dodir dala bih sve te viber poruke… stihovisu koje inače proživljavaju oni čija je ljubavna veza tajna ili na daljinu, nos njima se ovih dana mogu poistovjetitimnogi.Voljenu osobu koja nije pored nas možemo čutitelefonskim pozivom, vidjeti preko video chata, pomirisati neki komad odjeće i na te načine osjećati povezanost, ali dodir – njega je teško nadomjestiti.

Upravo Dodir naslov je nove pjesme Ide Prester za koju je napisala stihove i melodiju, a koje je gotovo nemoguće prestati pjevušiti već nakon prvog slušanja.Ovo je pjesma o strasti i čežnji za kontaktom.

Pjesma je nastala za vrijeme privremene izolacije. Očito je bilo dovoljno par noći samoće da osjetim ono što trenutačno proživljavaju svi koji nisu fizički uz one koje vole. Sve sam usnimila u kompjuter, bez studija i mikrofona pa poslala pocket palmi na aranžiranje.Oduševili su me, totalno su je skužili.Prvi plan je bio pustiti pjesmu uz lyric video, no htjela sam i slikom prikazati jednu varijantu današnjeonline komunikacije. Zaljubljenima koji prisilno “žive” preko poziva i poruka -romantična večera, ples,proslava rođendana, čitanje isječaka iz omiljenih knjiga-fizički dodir teško je zamijeniti, a to je osjećaj koji sam htjela obraditi.  – opisala je Ida.

Kako je Ida Prester dočarala žudnju, nježnost, toplinu i strast preko ekrana, pogledajte

 

 

Related Post