Sprovod svećenika Ivana Mitrovića

1400 0

Autor Požeška biskupija

POŽEGA, 28. travnja 2020. – Na slavonsko-kobaškom groblju u Kloštru, 28. travnja 2020. položeno je u grob tijelo preminulog svećenika Ivana Mitrovića.
Prije nekoliko tjedana njegovo se zdravstveno stanje pogoršalo te je, unatoč bolničkom liječenju u požeškoj bolnici i na Strmcu, preminuo 26. travnja 2020. u 55. godini života i 29. godini svećeništva.
Obred ukopa predvodio je Goran Kovačević, župnik u Slavonskom Kobašu, rodnom mjestu preminulog svećenika Ivana. Na sprovodu je sudjelovalo petnaestak svećenika iz župa Požeške biskupije u kojima je Ivan Mitrović djelovao kao i svećenici Novokapelačkog dekanata na čelu s dekanom Goranom Mitrovićem.
Predvoditelj Kovačević izrazio je kršćansko suosjećanje u ime požeškog biskupa Antuna Škvorčevića sestrama Branki i Anđelki zajedno s obiteljima te najavio kako će se po završetku izvanrednog stanja svećenici i župljani Slavonskog Kobaša okupiti u župnoj crkvi i oprostiti od preminuloga svećenika te prinijeti svetu misu za njegovu dušu.
Pjevanje na sprovodu predvodio je Željko Strnak, župnik iz Orahovice.

Related Post

ZIMSKI UVJETI NA CESTAMA

Autor - 22/11/2013 0
Nakon toplih jesenskih dana nastupile su nagle promjene vremena praćene kišom, vjetrom, maglom, a u pojedinim gorskim predjelima Republike Hrvatske…