IMA I TOGA: Preko granice s drogom u tetrapaku

473 0

SLAVONSKI BROD – Dana 16. svibnja 2018. godine u 11,44 sati na Stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Slavonski Šamac, policijski službenici Policijske postaje Vrpolje su na ulazu u Republiku Hrvatsku, provodili graničnu kontrolu nad putnicima autobusa BiH registarskih oznaka.

Prilikom pregleda prtljage 25-godišnjeg državljanina Austrije, u ruksaku je uočen jedan tzv. „tetrapak“ od soka, zapremnine 2 litre, za kojeg je s obzirom na težinu i sadržaj, izražena sumnja da se u istome ne nalazi sok.

Pregledom tetrapaka utvrđeno je da se unutar iste nalazi pvc paket sa 738 grama droge marihuana.

Protiv 25-godišnjaka policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Related Post

Autor - 11/08/2017 0
NOVA GRADIŠKA – Kako bi doživjeli dio ljetne atmosfere vrhunskih party destinacija ove subote na Ljetnoj pozornici očekuje Vas opening party.…

POLICIJSKI VIKEND

Autor - 02/07/2012 0
U subotu, oko 23.50 u Novoj Gradiški u Ulici Ljudevita Gaja, policijski službenici su intervenirali zbog narušavanja javnog reda i…