IMENOVANI NOVI ŽUPANIJSKI DRŽAVNI ODVJETNICI

572 0

ZAGREB, 3. studeni 2014. – Državnoodvjetničko vijeće, nadležno za imenovanje i razrješenje županijskih i općinskih državnih odvjetnika, na sjednici održanoj 29. listopada donijelo je odluke o imenovanjima županijskih državnih odvjetnika.

Damir Jasprica je imenovan za županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku, Mirijana Jelenić za županijsku državnu odvjetnicu u Županijskom državnom odvjetništvu u Puli-Pola, Mirela Šmital za županijsku državnu odvjetnicu u Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, a Michele Squiccimarro za županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu. Četvero novih županijskih državnih odvjetnika svečano je na prisegnulo na dužnost.

Do ovog imenovanja Mirela Šmital godinu je dana obavljala dužnost v.d. županijske državne odvjetnice. Zamijenila je dugogodišnjeg državnog odvjetnika Stjepana Haramusteka, koji je suspendiran, a potom, kako pišu brodski portali, i otpušten iz Državnog odvjetništva.

Related Post