INDUSTRIJSKI PARK NOVA GRADIŠKA – INFRASTRUKTURA ZA IZGRADNJU 10 HALA

1017 0

NOVA GRADIŠKA, 5. listopada 2010. – Od javnosti nezapaženo odvijaju radovi na izgradnji infrastrukture u Industrijskom parku Nova Gradiška, nekoliko tvrtki, koje tamo već rade, grade nove proizvodne pogone, a neke će uskoro početi s proizvodnjom. Koji se to infrastrukturni radovi izvode, upitao je vijećnik Franjo Kikić na sjednici Gradskog vijeća.

Odgovorio je gradonačelnik Josip Vuković kazavši da se gradi infrastruktura na prostoru od 10 hektara i stvaraju uvjeti za izgradnju 10 hala.

Produžuje se glavne ceste sa odvojcima i grade vodovod i kanalizacija u Zoni malog gospodarstva 2 i zoni 3. Ukupna ulaganja su 2,6 milijuna kuna.

– Moram vas obavijestiti, na naše zadovoljstvo, da smo dobili obavijest od Središnje agencije za financiranje i ugovaranje da je odabrila naš projekt za izgradnju tehnološkkog parka u iznosu od 803.000 eura ili 5,8 milijuna kuna – kazao je gradonačelnik Vuković.

U Industrijskom parku Clarum gradi još jedan proizvodni pogon, Ambalažni servis je izgradio skladište, a Elterm kupio zemljište za izgradnju druge faze.   

 

Related Post