IZBORNA SKUPŠTZINA BK „SVETI FRANJO“

966 0

Šimun Klarić izabran za novog predsjednika

– Osnivač kluba i dosadašnji predsjednik fra Damir Pavić odlazi na dužnost u novu župu

 

OKUČANI, 5. srpanj 2012. -Biciklistički klub “SVETI FRANJO” koji u Okučanima djeluje od 20. lipnja 2010. godine održao je izbornu Skupštinu na kojoj je izabrano novo rukovodstvo.

 

Nakon što je podneseno izvješće o dosadašnjem bogatom radu pristupilo se izboru novog rukovodstva.

Zbog odlaska na dužnost u novu župu, dosadašnji predsjednik BK fra DAMIR PAVIĆ je razriješen je dužnosti, a za novog predsjednika je izabran Šimun Klarić – dosadašnji tajnik Kluba. Dopredsjednik kluba je i dalje ostao Anto Lagundžić, dok je za tajnika izabran Anto Cindrić. Za članove upravnog odbora su izabrani Mato Jakobašić i Zlatko Redžić.

Šimun Klarić, novi predsjednik Kluba

 

Nazočni su upoznati sa Planom i programom rada kluba kako za ovu tako i za iduću godinu. Posebna je pozornost skrenuta na rad i odgoj mladih članova Kluba. Predloženo je da na biciklističke izlete kako do Benkovca tako i do Ivanovca mlade članove prate njihovi roditelji također na biciklima te da se stiče navika vožnjom s kacigama.

 

Na kraju su podijeljene zahvalnice pravnim i fizičkim osobama koje su uložile nesebičan trud te pružile materijalnu i moralnu potporu oko realizacije biciklijada, bicikločašća te izlete u proteklom razdoblju.

Među prvim nagrađenim je fra Damir Pavić koji je uz potporu zaljubljenika u bicikle i osnovao ovaj klub, zatim Općina Okučani i njezin načelnik Aca Vidaković. U ime “Konzuma” iz Okučna zahvalnicu je preuzela Nataša Vulić, a u ime “Kauflanda” iz Nove Gradiške Zlatko Redžić. Zahvalnicu “Klarić commercu” je preuzeo Stipo Klarić, za radio “Bljesak” direktor Mato Višić, za Policijsku postaju Okučani Anto Cindrić, Lovačku udrugu “Vepar” Jure Klarić za Udrugu brojnih obitelji “8+” iz Vinkovaca Anto Lagundžić, za Centar “Dragi bližnji” č. sestra Snježana, za Hrvatsku udrugu “Banja Luka” Igor Debeljak, za pekarnicu „Demi“ vlasnik Anton Kajtazi, te Milorad Oršulić – Mican koji je zahvalnicu preuzeo osobno. Župnom uredu sv. Vida Okučani zahvalnica će se predati novom župniku kada preuzme ovu župu.

 

U ime nagrađenih riječi zahvale je uputio općinski načelnik Aca Vidaković i kazao da će i u buduće ovaj Biciklistički klub imati veliku potporu od općine Okučani.

Po završetku rada Skupštine podijeljena je biciklistička oprema novim članovima i upriličeno druženje uz zakusku.

Related Post