Izgorjela kuća u Goranovoj ulici zbog kratkog spoja na noćnoj lampi

327 0

Foto: Javna vatrogasna postrojba Nova Gradiška

NOVA GRADIŠKA, 5.  listopada 2018. – Iako su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe  u rekordnom roku  izašli na požarište, a potom i ugasili požar, sinoć je izgorjela   obiteljska   kuća u  Ulici I. G. Kovačića 98. U intervenciji  je  sudjelovalo 10 vatrogasaca.

Provedenim očevidom policijski službenici su uz nazočnost inspektora zaštite od požara, utvrdili da je do požara došlo u spavaćoj sobi, uslijed kratkog spoja na električnim instalacijama (noćna lampa), nakon čega se požar proširio na cijelu sobu, a potom i na dio krovišta.

Požar su ugasili pripadnici javne vatrogasne postrojbe grada Nova Gradiška. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a nastala materijalna šteta se, bez stručne procjene, cijeni na više desetaka tisuća kuna.

Related Post

ZIMSKI UVJETI NA CESTAMA 2017./2018.

Autor - 13/11/2017 0
SLAVONSKI BROD – Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske i ove godine povodom nadolazećih zimskih uvjeta, poduzimanju brojne mjere i aktivnosti…

INTERNET KUNSKI KREDITI

Autor - 19/08/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 19. kolovoz 2014. – Dana 18. kolovoza, oko 17 sati, u Policijskoj postaji Nova Gradiška, 52-godišnjakinja je prijavila,…