Vitez željeznog srca oduševio novogradiške mališane

999 0

Autor Franjo Samardžić
NOVA GRADIŠKA, 22. kolovoza 2020. – Vitez željeznog srca, predstava za djecu autorice Ane Đokić Pongrašić u izvođenju glumaca teatra Naranča, oduševila je danas prije podne i dobro zabavila novogradiške mališane i njihove roditelji koji su ih doveli ispred improvizirane kazališne pozornice u gradskom parku.
Zahvaljujući Pučkom otvorenom učilištu MAR i uz potporu Turističke zajednice Nova Gradiška i Grada Nova Gradiška ova zanimljiva i duhovita priča između princeze i viteza o romantici i ljubavi koje pokreću svijet, uz zabavne songove, živopisne i razigrane scene novogradiške mališane nije ostavila ravnodušnim.
Bio je to još jedan hvalevrijedan sadržaj ovogodišnjih ljetnih događanja u gradskom parku koji je pokazao da se i u uvjetima pandemije koronavirusa i pridržavanja epidemioloških mjera mogu organizirati glazbena događanja, manje predstave i prikazivati filmovi na zadovoljstvo najmlađih, mladeži i starijih građana.

Related Post

POLICIJA SAVJETUJE

Autor - 21/07/2015 0
SLAVONSKI BROD – Na području Policijske uprave brodsko-posavske u šest mjeseci, evidentirano je 266 kaznenih djela teške krađe, što je…