Izgorjela pšenica na njivi, požar u stanu izazvao hladnjak

733 0

SLAVONSKI BROD, 7. srpnja 2020. – Jučer su u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj zaprimljene dojave o požaru na otvorenom prostoru u Zadubravlju, te požaru u unutrašnjosti stana, u naselju Jelas, u Slavonskom Brodu.
U vezi požara na otvorenom prostoru, policijski službenici su uz nazočnost inspektora zaštite od požara, obavili očevid i utvrdili, da je u vremenu od 13 do 14.50 sati, došlo do samozapaljenja pokošene suhe trave u kanalu.
Nakon toga se požar proširio na obližnje poljoprivredno zemljište na kojem je prethodno ovršen ječam, te poljoprivredno zemljište na kojem se nalazila pšenica, koja je u većini izgorjela. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Garčin.
U vezi požara u stanu, dovršenim očevidom policijskih službenika uz nazočnost inspektora zaštite od požara utvrđeno je, da je do požara u stanu došlo jučer, u 3.50 sati, zbog kvara na hladnjaku.
Požar se proširio na ostale predmete u unutrašnjosti stana, te je pritom nastala veća materijalna šteta. Ovaj požar ugasili su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod. U obadva požara nije bilo ozlijeđenih osoba.
Policijski službenici o požarima i utvrđenom stanju dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.

Related Post

Poumar  DANI SMJEHA

Autor - 01/05/2019 0
U suradnji s HAVC-om i ove ćemo godine u našem kinu obilježiti  Dane smijeha s dva kultna filma velikana svjetske…