IZLOŽBA FOTOGRAFIJA

761 0

Na izložbi su i fotografije Gorana Dorića, pobjednika ovogodišnjeg Bjelovarskog salona fotografije

NOVA GRADIŠKA, 17. kolovoza 2011. – Izložbom fotografija u izlogu stare robne kuće „Šuma okom šumara“ i ove su godine počele popratne manifestacije Novogradiškog glazbenog ljeta.

 

Zahvaljujući novogradiškom ogranku Hrvatskog šumarskog društva i organizatorima Novogradiškog glazbenog ljeta, Novogradiščani, ali i posjetitelji i sudionici ove glazbene, kulturne i zabavne manifestacije imaju i ove godine priliku razgledati jedinstvenu izložbu fotografija s 9. bjelovarskog međunarodnog salona fotografije. Među izloženim fotografijama s i fotografije našeg sugrađanina Gorana Dorića koji je i ove godine na Bjelovarskom salonu osvojio Grand prix.

 

Nazočne je na otvaranju izložbe pozdravio Mario Bošnjak, predsjednik ogranka Hrvatskog šumarskog društva Nova Gradiška, a izložbu su otvorili zamjenica gradonačelnika Ljepša Rakas –Vujčić i zamjenik brodsko-posavskog župana Davor Vlaović. Zahvalili se organizatorima na izložbi, čestitali autorima fotografija, posebno Goranu Doriću, pobjedniku ovogodišnjeg Bjelovarskog salona fotografije. Nazočnima se obratio i novi direktor novogradiške podružnice Uprave šuma Marinko Stojić.

 

Foto: ngbuntovnici.com

Related Post

VODA U GRADSKOM VODOVODU

Autor - 06/09/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 5. kolovoza 2013. – Uzorkovanje vode provedeno je 2.9.2013. i prema očitanim rezultatima u vodi je pronađena koncentracija…