Izuzetna aktivnost stolnotenisača Strmca

480 0

11. veljače 2012. – U 1.kolu drugog dijela prvenstva

2.Hrvatskoj ligi-Istok, prva momčad seniora Strmca pobijedila je u Gornjim Bogićevcima istoimenu momčad s 4:2. Dvije pobjede ostvario je trenutno najbolji igrač Strmca David Vidić, jednu Petar Čalušić i jednu par Petar Čalušić- Dražen Jelenčić. Strmac nakon 12 kola zauzima vrlo dobro peto mjesto u konkurenciji 12 momčadi sa 7 pobjeda i 5 poraza.

 

Veteran Strmca Tomislav Brnčić postigao je još jedan veliki međunarodni uspjeh, kada je u Starom Petrovom Selu u svojoj starosnoj kategoriji „plus 60 godina“ suvereno osvojio prvo mjesto polučivši u 5 igara svih 5 pobjeda pobijedivši, između ostalih i prvog igrača Srbije Predraga Ilića iz Beograda.

 

Juniori Strmca Petar Čalušić, David Vidić i Vedran Batalo nastupili su u Krapini na trećem državnom turniru, koji se boduje za hrvatsku rang-listu, ali nisu postigli veći uspjeh, iako su pokazali dobru formu i namučili nekoliko igrača, kandidata za hrvatsku juniorsku reprezentaciju.

 

Druga momčad Strmca odigrala je u Slavonskom Brodu utakmice 10, 11. i 12. kola 3. HL- Istok, gdje su doživjeli 2 očekivana poraza od Budainke 2 i Budainke 3 iz Slavonskog Broda i ostvarili, također, očekivanu pobjedu protiv Broda 3 iz Slav. Broda. Odlično je igrao Nemanja Španović koji je u 5 pojedinačnih nastupa ostvario svih 5 pobjeda. Za Strmac su još igrali: Vedran Batalo, Krešimir Čalušić i Matej Lulić. Strmac 2 nakon 12 kola zauzima solidno šesto mjesto u konkurenciji 10 momčadi s 5 pobjeda i 7 poraza.

 

Vetrani Strmca odigrali su u Gornjim Bogićevcima utakmice 10. 11. i 12. kola 4.HL-Istok i ostvarili sve 3 pobjede i to protiv Marsonije (4:2), Rebusa (4:1) i Broda 4 (4:0), svi iz Slavonskog Broda. Odlično su igrali Tomislav Brnčić (5:0) i Vlado Ivković (4:0), Za Strmac su još igrali Hrvoje Jurinović i Tomislav Petrić. Nakon 13 kola veterani Strmca zauzimaju odlično 2. mjesto u konkurenciji 11 momčadi sa 11 pobjeda i samo 2 poraza.

Related Post