IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA UDRUGE RODITELJA POGINULIH BRANITELJA DOMOVINSKOG RATA

2458 0

NOVA GRADIŠKA -Danas je pod predsjedanjem prof. Ante Vukšića održana Izvještajna skupština Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata na kojoj su osim roditelja poginulih branitelja bili predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, zamjenica gradonačelnika Vesna Đapić i voditeljica Tima za psihosocijalnu pomoć mr. Ljiljana Lukačević.

Tijekom prošle godine Udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata je realizirala planirane zadatke. U suradnji s drugim novogradiškim udrugama proisteklim iz Domovinskog rata sudjelovali su na obilježavanju brojnih događanja i obljetnica vezanih za Domovinski rat i ustroj postrojbi HV-e, te značajnih obljetnica iz bliže i daljnje hrvatske povijesti. Udruga je ispunila svoj osnovni cilj, a to je obrana digniteta Domovinskog rata i dostojanstva hrvatskih branitelja.

Skupština je usvojila izvješća za 2016. godinu i program rada sa planom prihoda i rashoda za 2017. godinu.

U crkvi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije služena je misa za poginule hrvatske branitelje, a kod spomenika poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima i biste prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana položeni su vijenci i zapaljene svijeće.

Related Post