JOŠ DVIJE OBOLJELE OSOBE: Stožer CZ BPŽ od svih traži odgovornosti za vlastito i zdravlje obitelji i sugrađana

564 0

SLAVONSKI BROD, 14. srpnja 2020. -U posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije dvije (2) su nove pozitivne osobe na virus SARS-CoV-2 što je najmanji broj u posljednja dva tjedna.
Radi se o osobama koje su kontakti već ranije potvrđenih pozitivnih osoba, a u tijeku je epidemiološka obrada njihovih kontakata.
Ukupan broj zaraženih osoba koje imaju prebivalište na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako sada iznosi 127, dok je broj aktivnih slučajeva 77. Pod mjerom samoizolacije trenutno se na području Brodsko-posavske županije nalazi 497 osoba.
Zbog pogoršanja epidemiološke situacije na području Brodsko-posavske županije, Stožer CZ Brodsko-posavske županije poziva sve građane na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19.
Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana – navodi se danas u priopćenju Stožera CZ BPŽ.

Related Post