Kazne izgrednicima

504 0

9. studeni 2011. Nogometno središte Nova Gradiška pod

čijom je ingerencijom natjecanje u 2. i 3. županijskoj nogometnoj ligi, zapad, nastoji energičnim kaznama spriječiti incidente na nekim našim terenima, što nije bilo ranije dugi niz godina karakteristika za ovo područje. Nasuprot, isticano je za primjer, jer nekoliko godina zaredom nije bilo prekida utakmica. Sada se u svrhu suzbijanja nereda prišlo promptnom kažnjavanju, pa je Disciplinski sudac 2. i 3. ŽNL,zapad, Ivan Sokić, izrekao kazne izgrednicima.

 

NK Slavija iz Starog Petrovog Sela kažnjava se oduzimanjem 3 boda i novčanom kaznom od 3 tisuće kuna radi fizičkog napada njihovog igrača Željka Ćorkovića na suca kada ga je udario šakom u leđa, ali i radi loše organizacije utakmice jer je publika ušla u službeni prostor i udarila suca flašom, što je izazvalo prekid utakmice Slavija – Dinamo. Glavni vinovnik prekida, igrač Slavije Željko Ćorković, kažnjen je zabranom nastupa za svoju momčad 12 mjeseci, zbog izazvanog incidenta.

Josip Španić (Omladinac Vrbova) kažnjen je sa 3 utakmice zbog toga što je odgurnuo suca rukama u prsa na utamici Sloga – Omladinac u Vrbovi, Dvije utakmice neigranja dobio je Ivica Kožulj (Budućnost Rešetari) radi isključenja jer je opsovao suca takmice Sloga – Budućnost.

Kaznu od jedne utakmice dobili su: Goran Vidić (Croatia Tisovac) jer je spriječio pogodak rukom na utakmici Dragalić – Croatia, Goran Pernar (Krečar Srednji Lipovac) radi izravnog crvenog kartona na utamici Psunj Sokol – Krečar, a Ivan Jurasović (Mladost Brđani) radi isključenja zbog dvije javne opomene na utakmici Slavija – Mladost, dok je

Ivan Lalić (Budućnost Rešetari) dobio istu kaznu iz istog razloga, ali na utakmici Omladinac – Budućnost. Izrečeno je i 5 automatskih zabrana igranja: Ivanu Galović (Krečar), Marku Volarić (Slavija), Dariju Starčević (Mladost), Antunu Denac (Omladinac) i Marijanu Ugarković (Dragalić).

Related Post