KAZNENA DJELA

350 0

SLAVONSKI BROD, 4. svibanj 2015. – Dana 1. svibnja, oko 11.45 sati na odmorištu pored autoceste kod Dragalića, policijski službenici su od 28-godišnjaka oduzeli 11 grama opojne droge marihuana,

protiv kojeg podnose optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

 

Operativnim radom na terenu, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, dana 2. svibnja, oko 22 sata, u Slavonskom Brodu u Zrinskoj ulici, od dvojice mladića u dobi od 20 i 21, oduzeli su 32 grama marihuane. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno, da je 21-godišnjak za više stotina kuna prodao drogu 20-godišnjaku.

 

Temeljem naloga Županijskog suda policija je pretražila dom i prostorije koje koristi 21-godišnjak, kojom prilikom su pronašli 0,6 grama marihuane i 162 komada sjemenki indijske konoplje.

 

Policijski službenici protiv 20-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, a protiv 21-godišnjaka kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Related Post